Over mij

Mijn ervaring in de recruitmentwereld begon 10 jaar geleden bij Switchjobs te Leiden (2007). Hier ben ik als Junior Recruiter begonnen en heb ik de kneepjes van het vak langzamerhand onder de knie gekregen. Door intensieve trainingen, cursussen en "Learning on the Job" heb ik mij verdiept in arbeidsrecht, bemiddelingsvormen e.d. Na jaren hard werken, vallen en opstaan en common sense ben ik uitgegroeid tot recruiter/accountmanager binnen Switchjobs.

Binnen Switchjobs heb ik het hele recruitmentproces mogen zien. Van een getekende opdracht / tender van de klant tot en met het succesvol laten starten van een kandidaat. De focus lag op het realiseren van een lange termijn relatie en heb ik intensief samengewerkt met grote organisaties zoals Dell, HP, Juniper en BBNED/TELE2.

Tussen 2012 en 2014 heb ik bij PinkRoccade Healthcare te Apeldoorn als Corporate Recruiter gewerkt. In die rol was ik verantwoordelijk voor de instroom binnen PinkRoccade Healthcare en was ik sparringspartner voor management en directie.

Ik heb als Corporate Recruiter gewerkt bij Cegeka Nederland tussen 2014 en 2017. Cegeka kenmerkt zich als een groeiende ICT organisatie. In de drie jaar bij Cegeka heb ik gewerkt aan het opzetten van een recruitmentafdeling, hierin lag er focus op het optimaliseren van het recruitmentproces en het aantrekken van talent die goed past in de familiecultuur van Cegeka. Na 3 mooie jaren, waarin ik meer dan 160 talenten heb mogen aantrekken en een recruitment-afdeling van 3 Recruiters heb mogen bouwen was het tijd voor een nieuwe stap.


Mijn passie voor recruitment is na 10 jaar nog niet veranderd. Het mooie van het recruitmentvak is dat je mensen helpt aan een mooie functie, organisaties helpt aan goed talent en altijd met professionele en leuke mensen mag werken. Na 10 jaar recruitmentervaring opgedaan te hebben binnen mooie organisaties is het tijd voor Djai Recruitment.
Djai van Nieuwenhoven Lead Recruiter Djai Recruitment